Βράβευση Δήμου Μύκόνου απο τον Όμιλο UNESCO Πειραιά & Νήσων

Εκτυπώσιμη μορφή
Σάββατο, 16/02/2019 - 13:29

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου - ο οποίος και παρέλαβε τον έπαινο - και η Δημοτική Σύμβουλος Τόνια Ανδρονίκου, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και το ΔΣ του Δήμου Μυκόνου
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου "Καμίνι" (Βαλτετσίου και Ρεθύμνης), η UNESCO Πειραιά & Νήσων παρέδωσε τιμητικούς επαίνους σε συνεργαζόμενους φορείς τόσο για την προσφορά τους στον Όμιλο, όσο και για την αμέριστη στήριξη που επιδεικνύουν σε αυτόν.
Μεταξύ των βραβευθέντων φορέων ήταν και ο Δήμος Μυκόνου, ο οποίος σε ετήσια βάση από το 2016 στηρίζει και διοργανώνει από κοινού με τον Όμιλο UNESCO Πειραιά & Νήσων το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Μυκόνου.

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιά & Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη για την τιμή στο Δήμο Μυκόνου, τόνισε πως η Δημοτική Αρχή αποτελούμενη κυρίως από νέους ανθρώπους, έχει ως βασικό τρίπτυχο, αυτό του πολιτισμού, του αθλητισμού και της παιδείας επαναπροσδιορίζοντας τις αρχές και τις αξίες, όπως αυτές της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς στον συνάνθρωπο, αξίες που πρεσβεύει και υπηρετεί η UNESCO παγκοσμίως. Επισήμανε πως ο Δήμος Μυκόνου στέκεται αρωγός στον Όμιλο, καθώς και δίπλα σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν πραγματικά ανάγκη. Επιπλέον, στο κάλεσμα της Αντιπροέδρου του Φάρου Τυφλών, τη διαβεβαίωσε δημοσίως πως ο Δήμος Μυκόνου θα είναι στο πλευρό τους.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ