Ο Δήμαρχος εκπροσώπησε τη Μύκονο στη βράβευση από την AIMS των κορυφαίων Μαραθωνοδρόμων της χρονιάς

Εκτυπώσιμη μορφή
Δευτέρα, 13/11/2017 - 15:26

Με αφορμή την εκκίνηση του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς έδωσε το "παρών" στο Μέγαρο Μουσικής, στα πλαίσια της βράβευσης από την AIMS (Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων) των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων της χρονιάς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Κουκάς μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια και καλύτερη μαραθωνοδρόμο για το 2017, Μαίρη Κεϊτάνι, από την Κένυα και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μυκόνου : «Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι εδώ και λίγο καιρό, ο Δήμος Μυκόνου ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των αγώνων δρόμου, μιας και ο καθιερωμένος και καταξιωμένος πλέον αγώνας δρόμου MΥKONOS RUN, έχει ενταχθεί και επισήμως στο πρόγραμμα - καλεντάρι των παγκόσμιων Αγώνων της AIMS (Association of International Marathons and Distance Races).

Πιστοί στο τρίπτυχο Παιδεία-Αθλητισμός-Πολιτισμός, προωθούμε με κάθε μέσο την ενασχόληση των νέων Μυκονιατών με τον υγιή αθλητισμό, προβάλλοντας τα σωστά πρότυπα, δίνοντάς τους την ευκαιρία συμμετοχής σε σημαντικές διοργανώσεις και υλοποιώντας τις απαραίτητες υποδομές, όπως το πρώτο κλειστό γυμναστήριο Μυκόνου, το οποίο σε λίγους μήνες θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται».