Στοχευμένη δράση του Δήμου Μυκόνου για προβολή σε Κεντρική και Λατινική Αμερική

Εκτυπώσιμη μορφή
Δευτέρα, 17/10/2016 - 19:36

"Ερωτευμένη με τo νησί των ανέμων" δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Anette Asbun, δημοφιλής παρουσιάστρια της Λατινικής Αμερικής στο πλαίσιο της φιλοξενίας τετραμελούς συνεργείου στη Μύκονο από τον Δήμο Μυκόνου, την προηγούμενη περίοδο για τα γυρίσματα επεισοδίου της τηλεοπτικής εκπομπής "Destinos Del Mundo".
Η ταξιδιωτική εκπομπή διακρίνεται για το περιεχόμενο, τη σκηνοθεσία και την ποιότητα της εικόνας καθώς και για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί. Μεταδίδεται από το κορυφαίο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό "Mexico Travel Channel" και μέσα από καθιερωμένες τηλεοπτικές πλατφόρμες όπως το Canal+, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον άνω των 22.000.000 τηλεθεατών με ισχυρό ταξιδιωτικό προφίλ που ανήκει στα ανώτερα εισοδηματικά στρώματα και τον Τουρισμό πολυτελείας από Μεξικό, Κολομβία, Βενεζουέλα, Περού Παναμά, Ελ Σαλβαδόρ, τις πλέον εύρωστες πολιτείες των ΗΠΑ όπως Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια και Ιλινόις καθώς και σε Ισπανία και Πορτογαλία. Στα πλεονεκτήματα της εκπομπής συγκαταλέγονται τα ισχυρά κοινωνικά μέσα δικτύωσης καθώς και ο ευρύς αριθμός επαναλήψεων των επεισοδίων (re-airings), άνω των τεσσάρων σε ετήσια βάση, πράγμα που πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της προβολής του προορισμού.
Στο πλαίσιο της πολυήμερης επίσκεψης της τηλεοπτικής παραγωγής που διασφαλίστηκε και οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Μυκόνου, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στις δραστηριότητες, την ιστορία, τα θαλάσσια σπορ, την παράδοση, τη γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει η Μύκονος.
Τα οφέλη που αναμένεται να αποκομίσει ο προορισμός σε επίπεδο προβολής θα είναι σημαντικά, τόσο μέσω του επεισοδίου που θα μεταδοθεί πολλές φορές στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική και την Ευρώπη όσο και μέσα από τα διαδικτυακά και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της τηλεοπτικής παραγωγής.
Στα πλαίσια των γυρισμάτων ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία ανέλυσε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Μυκόνου, που την καθιστούν ιδανικό προορισμό για τους τηλεθεατές της εκπομπής, επισημαίνοντας ότι ήδη χιλιάδες τουρίστες από την Κεντρική και Λατινική Αμερική μας επισκέπτονται, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.