Δήμαρχος Μυκόνου: «Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί με υπευθυνότητα και υπομονή θα συμβάλουμε να διατηρηθεί η καλή υγειονομική εικόνα του νησιού»

Εκτυπώσιμη μορφή
Τετάρτη, 16/12/2020 - 00:00

Ξεκίνησαν σήμερα (16/12/2020) τα δωρεάν rapid test που γίνονται στο Γρυπάρεια και στην Άνω Μερά.

Στη συγκεκριμένη διαδικασία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, η διοίκηση και υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου.

Δείτε την τοποθέτηση του Δήμαρχου Μυκόνου για τα rapid test.

Συμμετείχαμε διοίκηση & υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου μαζί με τους συμπολίτες μας στην πραγματοποίηση δωρεάν rapid test, που έγιναν στο Γρυπάρειο και στην Άνω Μερά μετά από συνεργασία του Δήμου με τον ΕΟΔΥ. Από την ενημέρωση που είχα όλα τα τεστ (170) ήταν αρνητικά.
Πίστευα από την πρώτη στιγμή της πανδημίας ότι βασική προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας είναι η σωστή ενημέρωση, η πρόληψη και η θωράκιση της δημόσιας υγείας.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί με υπευθυνότητα, υπομονή και σεβασμό των μέτρων, ειδικά την περίοδο των εορτών θα συμβάλουμε να διατηρηθεί η καλή υγειονομική εικόνα του νησιού, κάτι θα ενισχύσει και την προσπάθεια για μία καλύτερη καλύτερη τουριστική χρονιά σε όλα τα επίπεδα.