Νέα Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Ο Δήμαρχος Μυκόνου κέρδισε το φλουρί και τη στήριξη για τα καζίνο

Ο Δήμαρχος Μυκόνου έδωσε το «παρών» στην πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Μυκόνου κ. Δωρόθεου, του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού, του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, των Βουλευτών Δημήτρη Γάκη, Μάνου Κόνσολα, Γιάννη Βρούτση και των Αντιπεριφερειαρχών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου κ.κ.
Τρίτη, 13/02/2018 - 19:20
Εκτυπώσιμη μορφή

Κ. Κουκάς για νησιά Νοτίου Αιγαίου: Στόχος μας η δημιουργία brand name, η αειφόρος και ισόρροπη ανάπτυξη, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Εισηγητής στην Εκτελεστική Επιτροπή Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, με θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση & Τουρισμός", ήταν ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.

Ενόψει του ετησίου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα ο κ. Κουκάς ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναφερθεί σε ένα καυτό ζήτημα που απασχολεί τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες εδώ και δεκαετίες.

Τετάρτη, 15/11/2017 - 12:18
Εκτυπώσιμη μορφή

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου ο Δήμαρχος Μυκόνου

Με ενωμένες τις δυνάμεις τους ξεκινούν τη νέα θητεία της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου οι αιρετοί που απαρτίζουν το συλλογικό όργανο σε περιφερειακό επίπεδο, με τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο προεδρεύει ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος με τη θέση του αντιπροέδρου να κατέχει ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός.

Πέμπτη, 23/10/2014 - 00:00
Εκτυπώσιμη μορφή

Τα νησιά του Ν. Αιγαίου στο Ντουμπάι

Η πρώτη τουριστική εκδήλωση που οργανώνεται από την Ελλάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εν γένει είναι η πρώτη εκδήλωση για την ενίσχυση του τουρισμού πολυτελείας της χώρας μας, έκλεισε τις εργασίες του στο Ντουμπάι.

Σε 104 Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων παρουσιάστηκε ο προορισμός του Νοτίου Αιγαίου, στο 1ο Greek Deluxe Travel roadshow, που συνδιοργανώθηκε με την αεροπορική εταιρεία Emirates, ενώ την έναρξη των εργασιών πραγματοποίησε ο Έλληνας Πρέσβης Διονύσιος Ζώης. Πέραν του Νοτίου Αιγαίου παρουσιάστηκε και ο προορισμός της Κρήτης.

Κυριακή, 16/03/2014 - 00:25
Εκτυπώσιμη μορφή

Παρουσιάστηκε το Σχέδιο του ΠΕΠ Ν. Αιγαίου 2014-2020 στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Η αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της ελκυστικότητας της, με άμβλυνση των προβλημάτων και των μειονεκτημάτων που οφείλονται στον ιδιαίτερο χαρακτήρα νησιωτικότητας της είναι ο κεντρικός αναπτυξιακός στόχος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Την ενημέρωση για το Σχέδιο Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) Ν. Αιγαίου 2014-2020 έκανε χθες ο προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής κ. Βουτσίνος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, απαντώντας επίσης σε διευκρινιστικές ερωτήσεις περιφερειακών συμβούλων.

Τετάρτη, 26/02/2014 - 14:16
Εκτυπώσιμη μορφή

Με μεγαλοπρέπεια ο εορτασμός για την 191η επέτειο ευρέσεως της Ι. Εικόνας της Παναγιάς στην Τήνο

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και με πρωτοφανή συμμετοχή πιστών και προσκυνητών κάθε ηλικίας, από την Μύκονο και άλλα νησιά, πραγματοποιήθηκε χθες στο νησί της Τήνου η 191η επέτειος από την Εύρεση της Ιεράς Εικόνας της Μεγαλόχαρης.
 
Τρίτη, 04/02/2014 - 14:11
Εκτυπώσιμη μορφή

Προώθηση του wind και του kite surfing στις Κυκλάδες

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική αποστολή που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή του wind και του kite surfing στα νησιά της Μυκόνου, της Πάρου και της Νάξου.

Τετάρτη, 06/11/2013 - 00:00
Εκτυπώσιμη μορφή

Εγκαίνια του Ηγουμενείου της Ι.Μ. Κεχροβουνίου Τήνου

Τον Αγιασμό και τα Εγκαίνια του Ηγουμενείου στη Μονή Κεχροβουνίου Τήνου τέλεσε απόψε, ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β’, παρουσία της Γεν. Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης κας Χριστίνας Καλογήρου, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Ι.Μαχαιρίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Πουσσαίου, του Δημάρχου Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά, του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ.

Κυριακή, 12/05/2013 - 23:32
Εκτυπώσιμη μορφή

Μπαφίτη-Κουκάς συνάντησαν τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Σύρου – Θήρας και Κρήτης

Με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Σύρου – Θήρας και Κρήτης, Φραγκίσκο Παπαμανώλη, συναντήθηκαν στα γραφεία της Καθολικής Επισκοπής στη Σύρο, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Ανδριάνα Μπαφίτη και Κωνσταντίνος Κουκάς

Παρασκευή, 01/02/2013 - 00:52
Εκτυπώσιμη μορφή

Εκλογή του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου

Με μυστική ψηφοφορία αναδείχθηκε σήμερα το προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο. Πρόεδρος αναδείχθηκε η Ανδριάννα – Γεωργία Μπαφίτη, η οποία προτάθηκε από την πλειοψηφία, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου και του γραμματέα κατέλαβαν οι κύριοι Κωνσταντίνος Κουκάς και Γιώργος Ζωγραφίδης, που προτάθηκαν από την παράταξη του κ. Κόκκινου.

Δευτέρα, 07/01/2013 - 00:00
Εκτυπώσιμη μορφή

Σελίδες

Εγγραφή στο Νέα Κυκλάδων