Συνάντηση Δημάρχου Μυκόνου με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Εκτυπώσιμη μορφή
Παρασκευή, 02/03/2018 - 12:04

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού είχαν ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Στα πλαίσια της καλής και διαρκούς συνεργασίας του Δήμου Μυκόνου και του Υπουργείου Τουρισμού, ο κ. Κουκάς και ο κ. Ατζαμόγλου ενημέρωσαν την κ. Κουντουρά για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής στην κατεύθυνση της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, όπως η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τον στρατηγικό σχεδιασμό και την προβολή του νησιού.

Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες των από κοινού δράσεων και πρωτοβουλιών με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της θερινής περιόδου, την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αναβάθμιση της ποιότητας των επισκεπτών και την ακόμα πιο δυναμική προώθηση της Μυκόνου.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ζήτησαν επίσης την παρέμβαση της κ. Κουντουρά προκειμένου να επισπευσθεί η υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών και θαλάσσιου τουρισμού, ζητήματα που αποτελούν συναρμοδιότητες με άλλα υπουργεία, καθώς επίσης και για το μείζον θέμα της στέγασης των δημοσίων υπαλλήλων.