Επίσκεψη του νέου Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στη Μύκονο και σύσκεψη στο Δημαρχείο

Εκτυπώσιμη μορφή
Δευτέρα, 21/07/2014 - 00:00

Επίσκεψη στην Μύκονο πραγματοποίησε την Δευτέρα 21 Ιουλίου ο νέος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρος Σπυρίδων. Ο κ. Σπυρίδων ενημερώθηκεγια τις κινήσεις που έχουν γίνει για την λειψυδρία και κατά την διάρκεια της επίσκεψής του πραγματοποίησε αυτοψία στις αφαλατώσεις και τα φράγματα του νησιού μας καθώς και τον ΒΙΟ.ΚΑ. Μυκόνου για ιδία άποψη. Επίπλεον είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί απο το νέο Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κουκά για όσα ζητήματα απασχολούν τον Δήμο και θα χρειαστούν την άμεση συνεργασία και αρωγή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου τους προσεχείς μήνες.

Την ίδια ημέρα επισκέφθηκε το Δημαρχείο ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου του Ν. Αιγαίου, επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» και νεοεκλεγείς χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, όπου και είχε συνάντηση με τη δημαρχεύουσα κ. Ειρήνη Γρυπάρη και το νέο Δήμαρχο και Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κουκά Κων/νο και το νέο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μπρίγγο Στέλιο. Οι κ.κ. Κόκκινος και Μπρίγγος ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου και υποσχέθηκαν να είναι κοντά στο νησί μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα και τα στελέχη της αυτοδιοίκησης υποσχέθηκαν την άμεση και συνεχή συνεργασία σε κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει στο νησί μας.