Νέα

Μύκονος: Πανηγυρικό κλίμα στην παρουσίαση του συνδυασμού του Κωνσταντίνου Κουκά – Μήνυμα νίκης από τον δήμαρχο

Μήνυμα νίκης έστειλαν οι Μυκονιάτες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Δράσης» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κουκά.
Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος ξεκίνησε την πρώτη του μεγάλη προεκλογική εκδήλωση και επίσημα από το Γρυπάρειο Πολιτιστικό κέντρο με τον κόσμο να τον υποδέχεται με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα.

Τετάρτη, 27/09/2023 - 12:13
Εκτυπώσιμη μορφή

Παρουσίαση προγράμματος

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που κάθε άνθρωπος κάνει τον προσωπικό του απολογισμό. Χθες, πραγματικά, με συγκινήσατε. Και για την συγκλονιστική παρουσία σας, αλλά το κυριότερο για την αγάπη και το πάθος σας. Την αγάπη σας για τον τόπο μας και το πάθος σας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι αυτά που πρέπει να γίνουν για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και για όλες στη Μύκονο.

  • Ποιότητα Ζωής.
  • Διακριτή πολιτιστική ταυτότητα.
  • Αναβάθμιση των υποδομών

είναι το τρίπτυχο, είναι οι βασικοί μας στόχοι. 

Τετάρτη, 27/09/2023 - 11:53
Εκτυπώσιμη μορφή

Bίντεο Καμμή: Η Υποψηφιότητα Βερώνη είναι προκλητική! Είναι ολοκληρωτικός κ φέρει ευθύνη για τα χρήματα που χάθηκαν.

Άστραψε και βρόντηξε η Α.Καμμή στην χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού της Πρωτοβουλίας δράσης.

 

Η κα Καμμή ανέφερε ότι επι των ημερών του Χ.Βερώνη χάθηκαν αρκετά χρήματα από τα ταμεία του Δήμου και ακόμη και αν δεν καταδικάστηκε από τα δικαστήρια φέρει στο ακέραιο την πολιτκή ευθύνη για ό,τι συνέβει επι των ημερών του.

Τρίτη, 26/09/2023 - 14:46
Εκτυπώσιμη μορφή

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τα ζητήματα υγείας και ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών της Μυκόνου αποτελούν βασική προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή και την τοπική μας κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό ζητήσαμε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, μέσα από την κάλυψη των ελλείψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όσο και τη θεσμική ρύθμιση για τη συνέχιση της λειτουργίας της ιδιωτικής μονάδας αιμοκάθαρσης.

Πέμπτη, 21/09/2023 - 13:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Κυκλάδες: Μ.Ο. Εισπράξεων το 2022 ανά επιχείρηση καταλύματος και εστίασης | Cyclades24

Ένα διαφορετικό στοιχείο αξιολόγησης για επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς των Κυκλάδων παρουσιάζει σήμερα η MTC GROUP. Αφορά το Μέσο Όρο του τζίρου ανά λειτουργούσα επιχείρηση καταλύματος και εστίασης στη διάρκεια του 2022, σύμφωνα με στοιχεία που κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ.
Σύμφωνα με αυτά:
Η Μύκονος παρουσιάζει διπλάσια σχεδόν αύξηση από τη Σαντορίνη
Η Νάξος βρίσκεται στα ίδια περίπου επίπεδα με τη Μήλο, το ίδιο και η Άνδρος με την ενότητα Κέας-Κύθνου

Παρασκευή, 08/09/2023 - 18:31
Εκτυπώσιμη μορφή

Σελίδες

Εγγραφή στο