Δήμαρχος από την πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ επισκέφτηκε τον Κ.Κουκά

Εκτυπώσιμη μορφή
Τετάρτη, 16/03/2022 - 20:41

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί στο Δημαρχείο της Μυκόνου τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά καθώς δέχτηκε την επίσκεψη του ομολόγου του δημάρχου της πόλης Σαρασότα των ΗΠΑ Έρικ Αρόγιο.

Σε ένα όμορφο κλίμα καθώς ο κύριος Αρόγιο βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο τα είπαν με τον δήμαρχο Κουκά και συμφώνησαν σε μια πιο αγαστή και στενή συνεργασία στο μέλλον.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε χαρακτηριστικά:
« Είναι πολύ μεγάλη χαρά να υποδέχεσαι και να ακούς εξαιρετικά λόγια για τον τόπο σου από έναν συνάδελφο Δήμαρχο μίας άλλης χώρας, που επέλεξε τη Μύκονο για τις οικογενειακές του διακοπές. Με τον 32χρονο Sarasota Mayor Erik Arroyo, Δήμαρχο Sarasota, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τη σημασία και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την τοπική ανάπτυξη και ιδιαίτερα τον τουρισμό. Η Sarasota είναι μια πόλη της Πολιτείας της Φλόριντα, με πληθυσμό περίπου 57.000 κατοίκων η οποία φημίζεται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει στους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες της, προστατεύοντας παράλληλα τους φυσικούς της πόρους.»