Επίσκεψη του δημάρχου στα έργα που υλοποιεί η ΔΕΥΑΜ

Εκτυπώσιμη μορφή
Τετάρτη, 23/02/2022 - 10:08

Ξεκίνησαν τα έργα από τη ΔΕΥΑΜ με στόχο τη βελτίωση της ύδρευσης και της αποχέτευσης τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του νησιού, ενόψει της τουριστικής σεζόν. Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς βρέθηκε στο σημείο και ευχαρίστησε τη ΔΕΥΑΜ για την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων.

Η σχετική ανάρτηση του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά:

«Επίσκεψη στα έργα, που υλοποιεί η ΔΕΥΑΜ με στόχο την βελτίωση της ύδρευσης και της αποχέτευσης για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.
Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις είναι στοχευμένες κατά κύριο λόγο σε προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν ως βασικό στόχο την επίλυσή τους ενόψει της επόμενης τουριστικής σεζόν.
Σε κάθε περίπτωση τα έργα αυτά προστίθενται στην αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού της Αλεόμανδρας που είναι σε εξέλιξη, καθώς και στη συστηματική και προγραμματισμένη βελτίωση των υποδομών για την συνολική διαχείριση αστικών λυμάτων και στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ορθολογικής και αποδοτικής διαχείρισης πόσιμου νερού, τα οποία είτε έχουν ξεκινήσει, είτε έχει διασφαλιστεί η άμεση χρηματοδότησή τους.
Θα ήθελα για άλλη μια φορά να συγχαρώ την ΔΕΥΑΜ και τους ανθρώπους της για την προσπάθεια οριστικής επίλυσης διαχρονικών προβλημάτων στον τομέα της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Ο εκσυγχρονισμός και η εξασφάλιση νέων υποδομών, οφείλουν να γίνουν και θα γίνουν.»