Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο για θέματα πολιτικής προστασίας

Εκτυπώσιμη μορφή
Δευτέρα, 14/03/2022 - 20:41

Την Μύκονο επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο ο Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης Δημοσθένης Μπουντουράκης.
Μαζί του και ο Περιφερειακός Πυροσβεστικός Διοικητής Ν. Αιγαίου Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης.
Σε αυτό το πλαίσιο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αλέκο Κουκά συμμετείχαν στη διευρυμένη συνάντηση που οργανώθηκε με τους τοπικούς επικεφαλής του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και Αστυνομίας καθώς και της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε χαρακτηριστικά:
« Το νησί μας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο ο Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης Δημοσθένης Μπουντουράκης.
Μαζί του και ο Περιφερειακός Πυροσβεστικός Διοικητής Ν. Αιγαίου Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης. Σε αυτό το πλαίσιο μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Alexandros Koukasσυμμετείχαμε στη διευρυμένη συνάντηση που οργανώθηκε με τους τοπικούς επικεφαλής του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και Αστυνομίας καθώς και της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αντικείμενο της σύσκεψης η αντιπυρική προστασία του νησιού μας και ο συντονισμός των υπηρεσιών. Προτεραιότητα των ενεργειών μας η αποτελεσματική οργάνωση κάθε δημόσιου τομέα αρμοδιοτήτων εν όψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν αλλά και όλο το χρόνο.»