Συνάντηση Δήμαρχου Μυκόνου με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο

Εκτυπώσιμη μορφή
Τρίτη, 02/11/2021 - 18:33

Στη Μύκονο με αφορμή τη παράδοση του ΧΥΤΑ Μυκόνου στον ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς συναντήθηκε μαζί του και στη συνέχεια τον ξενάγησε στις δύο νέες μονάδες αφαλάτωσης καθώς και στο νέο σύστημα ελέγχου της ΔΕΥΑΜ.
Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έκανε τη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, όπου μαζί με τους αντιδημάρχους, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Στέλιος Μπρίγγος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για όλα: για την παράδοση του ΧΥΤΑ στον ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου, για την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων για έργα υποδομής, για την αποτίμηση της τουριστικής περιόδου, για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας τους επόμενους μήνες.
Σημαντική για όλους μας η αναγνώριση του Περιφερειάρχη στο σημαντικό έργο αποκατάστασης που πραγματοποιήθηκε στο ΧΥΤΑ Μυκόνου, καθότι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασική προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής. Η σοβαρότητα, ο σωστός σχεδιασμός και η ειλικρινή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας αποτελούν εγγύηση για την πραγματοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομής, που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας.
Φωτό από τη συνάντηση στο Δημαρχείο, την επίσκεψη στις δυο νέες μονάδες αφαλάτωσης, που χρηματοδοτήθηκαν από πόρους του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και στο νέο σύστημα ελέγχου της ΔΕΥΑΜ με τις νέες τηλεμετρίες που δείχνουν την κατανάλωση νερού σε πραγματικό χρόνο."