Συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου με τον Υφυπουργό Εξωτερικών

Εκτυπώσιμη μορφή
Δευτέρα, 21/02/2022 - 00:00

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς συνάντησε τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης με τίτλο «A universal narrative of light from Apollo’s birthplace, Delos, to a brighter future», η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της EXPO2020 DUBAI.

Η σχετική ανάρτηση του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά:

«Σε συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό και τη Δημόσια Διπλωματία κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης με τίτλο «A universal narrative of light from Apollo’s birthplace, Delos, to a brighter future» η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της EXPO2020 DUBAI.
Μια πρωτοβουλία του Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο που αγκάλιασε ο Δήμος Μυκόνου και δίνει την μοναδική ευκαιρία να προβάλουμε την Δήλο και το διαχρονικό πολιτιστικό κεφάλαιο του νησιού στο πλαίσιο της σημαντικής Διεθνούς Έκθεσης EXPO2020 DUBAI.
Η Μύκονος πέρα από ένας μοναδικός διεθνής τουριστικός προορισμός έχει και μία ξεχωριστή ιστορία και ένα μοναδικό πολιτιστικό αποτύπωμα το οποίο θα αναδείξουμε ακόμη περισσότερο σε όλο τον κόσμο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη για την κατανόηση της υπεραξίας του Πολιτισμού, της Ιστορίας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού μας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της χώρας.»