Τελετή Βράβευσης αριστούχων μαθητών από τον Δήμο Μυκόνου στο Γρυπάρειο

Εκτυπώσιμη μορφή
Σάββατο, 30/10/2021 - 00:00

Σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς βράβευσε τους μαθητές που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις το 2021 και το 2022.
Την εκδήλωσή άνοιξε με ομιλία του ο Δήμαρχος Μυκόνου ενώ μετά έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Ρουσσουνέλο, τις οποίες μπορείτε να δείτε από τη ζωντανή σύνδεση που πραγματοποίησε το mykonosdaily.gr
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Μυκόνου, Μιχάλης Ζουγανέλη και Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, η Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά, η πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Ντίνα Σαμψούνη, ο Πρόερδος της Κοινότητας Άνω Μεράς Πέτρος Σταυρακόπουλος, η πρόεδρος του Γρυπαρείου Άννα Καμμή και ο ενοικιαζόμενων Δωματίων Μυκόνου, ο Αντώνιος Κουσαθανας.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, δήλωσε σχετικά:
Μόνο σεβασμό και περηφάνια για τα παιδιά μας, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχόμαστε,όλοι, καλή φοίτηση και ελπίζουμε οι περισσότεροι, αφού ολοκλήρωσουν τον κύκλο των σπουδών τους να επιστρέψουν και να δραστηριοποιηθούν στο νησί μας. Η Μύκονος έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από τους νέους και τις νέες, που με τις γνώσεις, αλλά και την αγάπη για τον τόπο τους θα πάνε το νησί μας ακόμα πιο ψηλά.